Cilinderblok 1 gevonden op Marktplaats

Fotografie door Hiranthi Herlaar.

Cilinderblok 1 gevonden op Marktplaats

De nieuwste artikelen rechtstreeks in je inbox?

Cilinderblok 1 gevonden op Marktplaats

Ik vertelde al over mijn eerste Montessori vangst op Marktplaats. Niet lang na Sinterklaas kwam ik nog iets gaafs tegen op Marktplaats: Cilinderblok 1.

De kleinste cilinder mist, maar gelukkig zijn de Montessori onderdelen ook gewoon apart te verkrijgen. Ik moest wel even grinniken toen ik zag dat de kleinste cilinder los bijna evenveel kost als ik voor het hele blok heb betaald. Ik heb het cilinderblok namelijk gekocht voor €7,50 exclusief verzendkosten!

Eens even bekijken wat er allemaal met zo’n cilinderblok gedaan kan worden 😀

Telbak

Van dezelfde verkoper heb ik een telbak gekocht. Geen idee hoe het officieel heet, maar dat is het enige waar ik op kan komen 😉

Er zitten 10 gleuven in het deksel. Op het achterblad staan de cijfers 1-10 in een willekeurige volgorde. Er zit een lading houten kaartjes bij waar plaatjes op staan. 1 emmer, 5 kerstbomen etc. De bedoeling is dan om die in de gleuf te stoppen waar het getal bij staat dat bij de hoeveelheid van het plaatje past. Ik geloof dat ik hier €12,50 voor heb betaald.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reacties worden gemodereerd, het kan dus even duren voor jouw reactie echt geplaatst is.
Zou je dat wat je in je reactie wilt plaatsen niet zeggen tegen iemand die je na staat? Dan is het hier ook niet gepast.

*


It is better to travel well than to arrive.

Buddha